ONZE AMBITIE

Hegeman Planontwikkeling behoort tot een groep van creatieve vastgoed ondernemingen in Nederland. Als zelfstandige ontwikkelaar binnen een kleine organisatie kunnen we slagvaardig handelen en snel reageren, als ook de professionele krachten benutten van Hegeman Bouwteam BV.

Durf en creativiteit

Hegeman Planontwikkeling staat middenin de samenleving. Als projectontwikkelaar met oog voor mens en maatschappij, realiseren wij vernieuwende projecten. We durven grensverleggend en creatief te zijn, bij het oplossen van complexe vastgoedvraagstukken ligt onze kracht. Projecten plaatsen wij altijd in een breder perspectief, wat ze financieel en maatschappelijk duurzaam maakt. 

 

Ons team

Het team van Hegeman Planontwikkeling bestaat uit jonge en ondernemende mensen die energie krijgen van een uitdaging. Bas Hegeman en Martijn Hegeman vormen samen de directie. Bas is het commerciële brein en kan putten uit veel ervaring in projectontwikkeling. Martijn is het technische vernuft. Hij heeft zijn sporen verdiend bij ontwikkeling en realisatie van projecten binnen bouwbedrijven.

 

Kennismaken?

Wil je ook bijdragen aan het creëren van mooie, sociale en interessante plekken? Laat ons weten hoe jij ons team kunt versterken via info@hegemanplanontwikkeling.nl